Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець вийшов випити пива, а потрапив до лікарні

21 травня 2014 р., 13:11

Не через пиво, а через чоловіка, що розпочав бесіду і закінчив її кулаками.

По телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря обласної клінічної лікарні про те, що до них каретою швидкої медичної допомоги з місця проживання було доставлено 28-річного мешканця міста без свідомості. 

Міліціонери відразу прибули до лікарні, на розмову з близькими родичами потерпілого. Зі слів дружини потерпілого, чоловік на кілька хвилин вийшов до продуктового магазину. Повернувшись додому, зайшов на кухню, присів на стільчик біля столу і поскаржився, що йому раптом стало зле. Після чого вона допомогла чоловіку дійти до спальньої кімнати, щоб він трохи відпочив – думала, що за деякий час йому стане легше. Та марно, з кожною хвилиною потерпілому ставало гірше й гірше... Побачивши стан чоловіка, жінка відразу викликала швидку медичну допомогу. Лікарі забрали потерпілого до медзакладу вже без свідомості. 

Отримавши інформацію від медпрацівників про діагноз чоловіка - закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку важкого ступеня та гостра епідуральна гематома, міліціонери доклали чимало зусиль для встановлення особи зловмисника і його місця знаходження. Правоохоронці, опитавши свідків події, встановили, що нанести тілесні ушкодження потерпілому міг чоловік, який в той день стояв з потерпілим біля продуктового магазину. 

За гарячими слідами оперативники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 35-річний ужгородець. З його слів, купив пляшку пива в магазині, вийшов на вулицю і став поряд з потерпілим, який допивав своє пиво. Почали розмовляти, спершу все було гаразд, однак далі між ними стався конфлікт на грунті раптово виниклих непорозумінь. Зловмисник наніс потерпілому один удар рукою в обличчя, від якого той впав на тротуар. Після чого допоміг йому підвестися на ноги та попросив у нього вибачення. Як то кажуть, вдарили по руках і розійшлися... Свою провину правопорушник визнав. Каже, не думав, що так станеться і шкодує за свій безглуздий вчинок. 

Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Розслідування триває. 
Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp