Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У селі Довге, що на Іршавщині, прикрили нелегальний бізнес (ФОТО)

18 листопада 2014 р., 17:50

12 гральних автоматів розташували у сільському барі та ресторані

Працівники Державної служби по боротьбі з економічними злочинами УМВС області одержали оперативну інформацію про те, що в с.Довге Іршавського району незаконно працюють ігрові автомати й надаються послуги із забороненого в Україні грального бізнесу. За вказаною адресою навідались днями правоохоронці. 

Працівники УДСБЕЗ області здійснили санкціоновані обшуки місцевого бару та ресторану, де виявили два ігрові зали з 12 гральними апаратами. 

Апарати вилучено, а ще – комп′ютерну техніку, що забезпечувала їх діяльність, систему відеоспостереження, блокнот адміністраторів ігротеки із чорновими записами, а також грошові кошти в сумі 1000 гривень. 

Як з′ясували міліціонери, обидві підпільні ігротеки були добре законспіровані, впускали в приміщення лише «своїх», за обстановкою спостерігали відеокамери та адміністратори. 

Дана подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ст.203-2 ч.1 Кримінального кодексу України (незаконне надання послуг грального бізнесу). 

Наразі у справі фігурують троє осіб: місцевий приватний підприємець, власник бару та адміністратор. 

В будинку одного з фігурантів справи правоохоронці виявили та вилучили незареєстровану зброю – рушницю та пістолет. Зброю направлено на експертизу в НДЕКЦ при УМВС. Обставини справи з′ясовує слідство. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp