Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Спокуса була сильнішою за совість

1 грудня 2014 р., 11:21

Чужі гроші та золото здатні штовхнути на важкий гріх

Не знати, чи один і той же крадій обував у двох мукачівських помешканнях, господарі яких майже одночасно звернулися до працівників міліції з повідомленням про злочин.
Але «злодійський почерк» в обох випадках доволі схожий. Спритника цікавили виключно гроші і золоті прикраси. Ось, правда, спосіб проникнення різний. 

До оселі 54-річної жительки міста над Латорицею непрошений гість заліз, пошкодивши серцевину замка на вхідних дверях, а в квартиру її земляка - зухвало розбивши скло на вікні. У пошуках бажаного зловмиснику навіть не довелося особливо ламати собі голову адже в обох випадках господарі зберігали гроші та золото у коробці в шафі спальної кімнати. Тож зухвальцеві залишилося хіба що забрати «трофей» і непомітно зникнути. Потерпіла мукачівка стверджує, що втратила після візиту «домушника» золота і грошей на загальну суму понад 4 тисяч» гривень, а збитки її «колеги» по нещастю сягнули 20 тисяч гривень. За обома фактами розпочаті кримінальні провадження, пишуть "Відомості міліції".



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp