Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівець розібрав цегляну стіну, щоб викрасти ялинки

30 грудня 2014 р., 09:12

І Зароби на них декілька років за гратами.

Зі складу, який винаймали торговці новорічними ялинками та прикрасами, раніше судимий мукачівець викрав три штучні ялинки вартістю майже 2000 гривень. Щоб проникнути до приміщення, спритник розібрав стіну з цегли, через яку виніс товар. 

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Мукачівського міськвідділу міліції, яка зафіксувала, що до приміщення у дворі спільного користування проникли невідомі і винесли ялинки. Також було виявлено, що зловмисники до будівлі проникли через стіну, розібравши її. 

Перевіривши інформацію, опитавши можливих свідків, мешканців двору, ст.дільничний інспектор міліції Василь Канчій вийшов на раніше судимого 25-річного мукачівця. Як з`ясувалось, хлопець раніше мешкав у одній з квартир цього двору разом із батьками. Нещодавно, навідавшись до них в гості, побачив, що сусіди здають в оренду приміщення для торговців на новорічному ярмарку в центрі Мукачева. Тож ввечері він вирішив розібрати стару стіну й повитягував ялинки… 

Уже зранку мукачівець пропонував на ринках за заниженими цінами штучні новорічні красуні. Оптових покупців знайшов аж на залізничному вокзалі, які купили одразу всі ялинки за 600 гривень. 

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням). Триває досудове розслідування. 
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp