Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті ще двічі зупинили продаж "лівих"ялинок (ФОТО)

25 грудня 2016 р., 09:41

Доведеться відповідати

Сповна.

 

Працівники поліції Закарпаття виявили ще дві спроби незаконної реалізації ялинок на території Мукачівського та Воловецького районів 23 грудня, під час чергування групи швидкого реагування в селі Ключарки Мукачівського району поліція при оформленні ДТП за участі «Volkswagen LT», виявила в транспортному засобі 12 ялинок різної довжини та обхвату стовбура без належних документів. 

Того ж дня на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Біласовиця Воловецького району група швидкого реагування встановила, що продаж хвойних дерев в цьому місці проводиться незаконно. 10 дерев породи смерека довжиною близько 2 метрів кожне передано у Воловецьке лісове господарство. Нагадаємо, що закарпатські правоохоронці під час новорічно-різдвяних свят постійно проводять патрулювання в рамках оперативно-профілактичних заходів щодо виявлення та припинення розповсюдження контрафактних піротехнічних засобів та незаконно вирубаних ялинок. У випадках виявлення реалізації хвойних дерев без відповідних документів правоохоронці складатимуть на порушників протокол за ст. 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто торгівля з рук у невстановлених місцях. Громадян, які знають про місця стихійного продажу ялинок, правоохоронці просять повідомляти за тел. «102». 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp