Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці готові обібрати олігархів до останньої нитки

3 січня 2015 р., 13:44

Ледь не половина мешканців найзахіднішої області України готові забрати усе в олігархів. Допомогти у цій справі згодні і донеччани.

Згідно з результатами дослідження проведеного КМІС 40% мешканців Закарпатської області готові «відібрати усе» від олігархів. Такої ж думки притрумується і 32,3% мешканців Донеччини та понад чверть запорожців. 

Загалом 26% українців хочуть відібрати власність у олігархів, 90% українців вважають, що олігархи продовжують залишатися впливовою політичною і економічною силою в країні. Тільки 2,2% не згодні з цим, а 7% - не можуть відповісти на питання з приводу впливовості олігархів. 

Дослідження «Думки і погляди населення України: грудень 2014» проводилося на замовлення DT.ua Київським міжнародним інститутом соціології 4-19 грудня 2014. У ході дослідження було проведено 3035 інтерв'ю з дорослими жителями України, які проживають в 179 населених пунктах України. Статистична похибка вибірки не перевищує 1,8%. 

читач 03.01.2015 15:41 IP: 48.139.54.37
Олігархи, це не що інше, як ворюги в законі. Вони нажилися та й продовжують наживатися за рахунок пересічних громадян країни. В українських олігархів на меті тільки одне,як себе збагатити,а від себе для народу жодної копійки. Це зовсім протирічить цивілізованому світу,де олігархи допомагають бідним і країні в цілому. У нас навпаки - армію утримує народ,а олігархи тільки дбають про себе та свою рать. Прикладом цьому є витрати на весілля доньки Тимошенко в сумі 500 тисяч доларів США. У той же час маманя Юля завжди скаржилася,що вона є бідною. Цікаво,а звідки ж появилася у цієї блядської зековської сімейки така сума? Одним словом всі українські олігархи, то є сволочі і подонки та великі брехуни і люди,в яких тільки й переважає жадоба до наживи і збагачення. Подавилибися всі до єдного із своїм незаконно придбаним і награбованим у власного народу і країни багатством і розкішшю. Оби їх всіх чорт забрав разом із їхнім чадом.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp