Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Майбутнє країни - у мріях дитини»

26 лютого 2015 р., 11:40

Взяти участь саме у такому конкурсі запрошують школярів Ужгорода.

ДПІ у м.Ужгороді ГУ ДФС у Закарпатській області повідомляє майбу­тніх платників податків про проходження першого етапу конкурсу дитячої творчо­сті «Майбутнє країни — у мріях дитини».

Конкурс проводитиметься у три ета­пи:

— районного рівня (протягом січня - квітня 2015 р.);

— регіонального рівня (впродовж травня 2015 р.);

— Всеукраїнського рівня (протя­гом червня-серпня 2015 р.).

Брати участь у конкурсі можуть учні двох вікових категорій:

І категорія: ті, кому станом на 1 січня року, що триває виповнилося 9-11 років;

ІІ категорія: ті, кому етаном на 1 січня року, що триває виповнилося 12-15 років.

Дитячі роботи будуть оцінюватись за творчими напрямками з податкової та митної тематики: художні твори; комп'ю­терна графіка (анімація) і літературні твори.

Вимоги до оформлення художніх тво­рів:

- роботи, виконані у довільній живо­писній формі повинні відповідати загаль­ній тематиці конкурсу;
- розмір роботи не повинен бути бі­льшим за формат А2;
- робота не повинна оформлятися рамкою, паспарту, наклейками тощо;

- на зворотному боці кожної конкур­сної роботи або додатка до роботи необ­хідно зазначити української мовою (назву роботи, техніку виконання; прізвище, повне ім'я та дату народження автора, мі­сце проживання (повну адресу) автора, коротку біографічну довідку з описом творчих здібностей та хобі; назву навча­льного закладу, контактний телефон).

Роботи, створені за допомогою ком­п'ютерної графіки, які надаються на кон­курс, можуть бути виконані у довільній формі та мають відповідати загальній те­матиці конкурсу. Час демонстрації рухо­мої графіки не повинен перевищувати 5 хвилин. Твори мають бути (за можливос­ті) надруковані на папері формату А4 в одному примірнику та обов'язково пода­ні в електронному вигляді (диск).

На конкурс подаються різножанрові літературні доробки (оповідання, новела, публіцистичний роздум, замальовка, каз­ка, фейлетон, реферат, поезія тощо). Лі­тературні твори повинні бути надрукова­ні на папері формату А4 в одному примі­рнику, а також обов'язково подані в еле­ктронному вигляді (диск, дискета, елект­ронна пошта).

Обов'язково, як до робіт із комп'ютер­ної графіки, так і літературних творів, що подаються для участі в конкурсі, повинна додаватися довідка про автора із зазна­ченням: його прізвища, повного ім'я та дати народження; місця проживання; короткої біографічної довідки з описом творчих здібностей та хобі автора, а також назви навчального закладу, контактного телефону.

Перший етап конкурсу вже стартував.

Шановні школярі міста Ужгорода, свої творчі роботи для участі в конкурсі ви можете надати не пізніше 1 квітня 2015 року до ДПІ у м.Ужгороді ГУ ДФС у Закарпатській області. Фахівці податкової справи бажають вам творчих успіхів, яскравих ідей та успішного втілення їх у життя!

ДПІ у м.Ужгороді

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp