Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді затримали наркоторговця

5 березня 2015 р., 09:03

Якого "здав" свідомий мешканець міста

В Ужгородський міськвідділ міліції звернувся небайдужий та свідомий житель міста, який повідомив про те, що біля одного з супермаркетів міста невідомий громадянин пропонує перехожим наркотичні засоби. 

Оперативний черговий, не гаючи часу, направив на місце події слідчо-оперативну групу та працівників сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків міськвідділу міліції. За наданими заявником прикметами наркоторговця міліціонери знайшли, ним виявився 33-річний ніде не працюючий мешканець міста. Ужгородець видав згорток фольги з речовиною, схожою на наркотик метамфетамін. Зі слів чоловіка, цей наркотик він знайшов і зберігав для власного вживання. 

Вилучену речовину направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. 

Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка. 

Ужгородські міліціонери вдячні заявнику за те, що він не залишився осторонь і повідомив про злочин. 
Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp