Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді троє невідомих захищали наркомана, вдарили поліцейського

16 серпня 2016 р., 18:06

Молодиків затримали

Сьогодні під ранок ужгородські патрульні помітили підозрілого чоловіка на вулиці Грушевського.

Побачивши патрульний автомобіль, громадянин почав втікати між будинками. Полісмени вирішили наздогнати його та з’ясувати причину такої поведінки. Чоловік забіг у під’їзд багатоповерхівки, звідки за декілька хвилин вийшли троє осіб і стали на захист втікача.

Патрульні помітили, що хлопець, якого вони наздоганяли, передав згорток одному із захисників. Як пізніше з’ясували полісмени – своєму братові. Полісмени наказали чоловікам відійти на безпечну дистанцію від переслідуваного та не робити різких рухів, попередили про відповідальність за перешкоджання виконанню службової діяльності та опір поліцейському при виконанні, а також про можливість застосування до осіб спецзасобів. Але громадяни проігнорували зауваження полісменів. Натомість, один з чоловіків несподівано наніс удар патрульному.

Оскільки своїми діями правопорушник становив загрозу, патрульні змушені були надіти на нього кайданки.

На місце події полісмени викликали слідчо-оперативну групу. В присутності понятих у парубка, який передавав згорток братові, вилучили невідомі речовини, ззовні схожі на наркотичні. Пізніше з’ясувалося, що хлопець раніше притягався до кримінальної відповідальності, - повідомляє Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.



Патрульні освідували його в обласному наркодиспенсері. Висновок лікаря підтвердив, що 22-річний ужгородець знаходився в стані наркотичного сп’яніння. Справою займаються слідчі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp