Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: Правоохоронці зловили любителя "кайфу" (ФОТО)

26 березня 2015 р., 18:00

Чоловік у всьому зізнався добровільно.

42-річного любителя «травки» правоохоронці виявили вчора навулиці М. Заньковецької в м.Ужгороді.

Вчора, близько 17-ї години в ході проведення оперативно-профілактичнихзаходів під умовною назвою «Батискаф» на вулиці М.Заньковецької увагупрацівників карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції привернув 42-річний мешканець міста.

При спілкуванні з правоохоронцями ужгородець добровільно, в присутностіпонятих видав з кишені куртки поліетиленовий пакет з марихуаною. Чоловік зізнався, що в пакеті справді марихуана, яку він зберігав для власноговживання.

Вилучену речовину направлено на дослідження до Науково-дослідногоекспертно-криміналістичного центру при УМВС області. Відомості про дануподію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкритокримінальне провадження. Розслідування триває.

Зазначими, що на території обласного центру триває операція «Батискаф». Вона спрямована на припинення незаконного витоку наркотичних,психотропних речовин та прекурсорів із медичних закладів й підприємств, яківикористовують їх у виробництві.

Інформація Ужгородського МВ УМВС








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp