Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двоє молодиків приїздили до Ужгорода обкрадати автомобілі (ФОТО)

11 березня 2015 р., 11:04

Один їздив "на роботу" з Мукачева, інший - взагалі зі Сваляви

В Ужгороді останнім часом почастішали крадіжки з припаркованих у дворах і на вулицях автомобілів. Злодії розбивають скло і забирають з салону все цінне. Уже цьогоріч міліція затримала одну групу «автомобільних» злодіїв, а вчора попалися ще одні.

Удосвіта 10 березня увагу наряду патрульної служби, який патрулював на вул.Тлехаса в м.Ужгороді, привернув звук розбитого скла. Коли правоохоронці підійшли ближче, то побачили, як у салоні «Мерседеса» якийсь молодик світить ліхтариком.



Побачивши міліціонерів, чоловік кинувся навтьоки. Він біг до машини, в якій його очікував спільник, але не встиг добігти, бо «пепеесники» виявились прудкішими. Зате його спільник натиснув на педаль газу і втік. Проте далеко не від′їхав – його автомобіль затримав інший міліцейський наряд, повідомили у СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Обох молодиків доставили в міськвідділ міліції. З′ясувалося, що це був 28-річний раніше судимий житель м.Мукачева та його 25 - річний спільник зі Сваляви.

Друзяки приїжджали в Ужгород на злодійський промисел – обкрадати ночами машини. Наразі їм доведено 4 факти крадіжок, хоча правоохоронці підозрюють, що їх було більше.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Слідство у справі триває.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp