Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двоє львів’ян обкрадали автівки на Закарпатті (Фото)

18 березня 2016 р., 11:55

Зловили на "гарячому"

Сьогодні зранку під час відпрацювання міста, в поле зору працівників Ужгородського відділу поліції потрапили підозрілі чоловіки, в яких було помічено предмет схожий на пристрій для сканування сигналізації на автомобілях. Правоохоронці здійснили огляд автівки та водія з пасажиром – в результаті в останніх було вилучено рації, сім мобільних телефонів, пристрій для сканування сигналізації, грошові кошти та інші предмети пристосовані для взлому транспортних засобів, -  йдеться у повідомленні Ужгородського відділу поліції.

Як з’ясували працівники поліції, обоє фігурантів є мешканцями Львівської області. Один із них навіть причетний до вчинення низки розбійних нападів, на так званих «валютчиків», по всій Україні. Наразі оперативники проводять перевірку на їхню причетність до ряду крадіжок з автомобілів на території Закарпатської області, зокрема і до тих двох, які трапились сьогодні вночі.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp