Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Гандболістки «Карпат» посадили «алею чемпіонів» (ФОТО)

26 березня 2015 р., 13:04

Такою акцією спортсменки закликають своїх вболівальників облаштовувати та берегти рідне місто

Краща гандбольна команда України, ужгородські «Карпати», цієї середи висадили близько трьохсот дерев – ялинок та сосен. Тепер алея хвойних саджанців буде зустрічати гостей просто на в’їзді до Ужгорода. Вона простягнулася від села Барвінок до стели з назвою міста. 

Для гандболісток така акція – не перша. Торік вони висаджували кущі рододендрону на площі Народній. І все ж зізнаються – робота складніша за виснажливі тренування. «Дерева висаджувати приємніше, хоч і важче, – каже гравець команди Беата Цубина. – Буде дуже приємно бачити, як на в’їзді в місто ростуть дерева. Своїм дітям казатиму, що це я їх садила».

{g}

Керівництво клубу стверджує – такою акцією спортсменки закликають своїх вболівальників облаштовувати та берегти рідне місто. «У нашому клубі є традиція – збиратися разом весною і висаджувати дерева, – розповів президент ГК «Карпати» Олександр Ледида. – Загалом, такі акції мають бути масовими. Навесні люди мають виходити на вулиці й приводити своє місто до ладу – створювати європейський край власними руками». 

Цієї п’ятниці, 27 березня, ужгородські «Карпати» відправляться в Тернопіль, де на команду чекає третій з’їзний тур. Вони гратимуть із командами Західного регіону.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp