Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Карпати" знову - серед переможців (ВІДЕО)

6 вересня 2016 р., 13:50

Вперед до вершин

Нових.

В українській жіночій Суперлізі з гандболу завершився перший тур. Представниці Закарпаття – ужгородські «Карпати» виграли свої стартові матчі проти тернопільського «Економуніверу»: 43:19 та 30:15. Таким чином визначилась трійка лідерів чемпіонату країни — «Карпати», «Галичанка» та «Дніпрянка». Вони взяли максимум очок у своїх протистояннях – по два пункти. Як зазначає Борис Петровський, головний тренер ужгородок, становлення оновлених «Карпат» тільки триває, а головна проблема наразі – кадрова.

Борис ПЕТРОВСЬКИЙ, головний тренер ГК «Карпати»

Проблеми є, можливості до вдосконалення необмежені. У нас нова, скажімо так «сира» команда, дівчата ще не мають того досвіду. Незважаючи на перемогу, у нас багато проблем. Якщо хочемо рухатися уперед, маємо додавати, але на це потрібен час. Нам треба рухатися в іншому напрямку, відриватися від українських реалій. Гандбол в Європі зараз на піднесенні, це показали і Олімпійські ігри, це показують наші сусіди, як грають румуни, угорці, словаки. Вони нас випереджають, тому нам треба багато працювати і рухатися уперед.

Другий тур запланований на 23-24 вересня. У ньому «карпатівки» вдома прийматимуть миколаївський «Реал». Ігри відбудуться у СК «Юність».



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp