Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іза - у списку сіл, які треба відвідати

29 березня 2015 р., 10:00

Закарпатське село потрапило у ТОП-10.

Один із популярних інтернет-сайтів склав десятку маловідомих туристичних об’єктів Західної України. А точніше, сіл. Бо цей регіон – не лише Карпати, красива архітектура Львова і численні замки. Західна Україна – це села. Історичні, давні, таємничі, містичні, вигадані, милі, кумедні...Відкриває рейтинг с.Брага Хмельницької області, де є 300-літнє кладовище, мавзолей Жебровських 1909 року, звідки відкривається найкращий вид на Хотинську фортецю. 

Бачимо у списку й с.Підкамінь Львівської області з його 16-метровим Чортовим каменем, монастирем «Походження дерева хреста Господнього», горою з монастирем, кам’яними хрестами поховань XVII ст.Щодо закарпатських сіл, то в десятку потрапила наша Іза Хустського району, її також радять відвідати туристам. 

Бо у селі є єдина в Україні ферма з розведення манчжурських оленів та унікальний монастир, де зберігаються мощі преподобного Алексія Карпаторуського. Врешті-решт, село є відомим осередком лозоплетіння. Достатньо лише пройтися центральною вулицею Ізи – і ви будете вражені майстерністю українців виплітати з лози вражаючі речі.


Фото Dolce travel

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp