Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Оліміпік" - "Говерла": Вольова перемога команди Грозного

4 квітня 2015 р., 09:20

Гра після виснажливої дороги була непростою для ужгородської команди

3 квітня, у матчі 18 туру Чемпіонату України ужгородська «Говерла» здобуває вольову перемогу над донецьким «Олміпіком».

Суперник «Говерли» був досить серйозним. Команда розташовується у першій половині турнірної таблиці. А осінню частину чемпіонату команда Роман Санжара взагалі завершила у першій п’ятірці. Проте весною донецький «Олімпік», ніби підмінили: три матчі – три поразки. Ось і четверта не забарилась…

Тим не менш, ніхто не сумнівався: ужгородська команда у цьому двобої у ролі аутсайдера. Цю тезу підтверджував і головний тренер закарпатців В’ячеслав Грозний.

На додачу, наші футболісти ще й діставались до столиці потягом. 16 годин дороги. Після такої виснажливої подорожі викластись всі 90 хвилин на футбольному полі справа не з легких. Але «Говерла» впоралась.

Матч починався з рівної боротьби. Перший небезпечний епізод створений гостями: Олег Герасимюк змарнував чудову нагоду забити швидкий м’яч і дезорієнтувати суперника.

«Олімпік» з відповіддю не забарився. Найяскравіші два епізоди пройшли за участі Іси Шеріфа. Господарі і далі провадили натиск на суперника, і наприкінці тайму вийшли вперед. Зробили вони це за допомогою пенальті.

«Говерлян» такий підсумок матчу явно не влаштовував. Свідченням цього стали два забиті м’ячі, які дозволили ужгородцям святкувати першу виїзну перемогу у сезоні. Зрівняв рахунок Хльобас, який вийшов на поле з лави для запасних. Шанс від тренера молодий гравець (1994 року народження!) використав сповна – 1:1.

А в останню десятихвилинку наша команда провела і другий м’яч у ворота «Олімпіка». Верхову передачу від Аруни Лукмана успішно завершив Максим Фешук – 1:2.

Олімпік - Говерла 1:2
Голи: Дорошенко, 40 (з пенальті) - Хльобас, 70, Фещук, 84

Олімпік: Литовка, Доронін, Дитятьєв, Гришко, Гошкодеря, Дорошенко (Семенина, 74), Огіря,Драченко, Шериф (Міщенко, 84), Моха (Тищенко, 66), Лисенко

Говерла: Коваль, Люлька, Ягодінскіс, Акакпо, Хомин, Тудосе, Аруна (Акімов, 90 + 1), Гришин(Хльобас, 57), Герасим'юк, Мякушко (Трухін, 90), Фещук

Попередження: Огиря, Моха - Аруна, Герасимюк, Тудосе
 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp