Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Грозний: Було б непогано, якби вчасно платили зарплату

5 квітня 2015 р., 18:07

В інтерв'ю телеканалу Футбол 1 головний тренер “Говерли» В'ячеслав Грозний підбив підсумок переможного матчу з «Олімпіком» (2:1).

- За рахунок чого вдалося перемогти?

- «Олімпік» - це дуже організована команда, досить швидка. Якщо за два матчі «Динамо» вдалося їм лише раз забити, це говорить про те, що команда дуже добре перебудовується. Ми досить ретельно вивчали «Олімпік», дивилися їхні матчі і просили хлопців контролювати м'яч і робити його доставку в ударні зони. Початок матчу був хорошим, на перших хвилинах могли забити. Гра була карусельна. Були моменти і у «Олімпіка», і у нас, а потім необов'язковий пенальті. У перерві ми знову перевели акцент на контроль м'яча, і я зрозумів, що потрібно випускати швидкого нападника, а Хльобас якраз був потрібен для цього. Він дуже добре увійшов, агресивно, і я радий, що він забив. Були ще моменти, зокрема штанга, але мені більше сподобалося, що в другому таймі команда проявила характер. Я задоволений, що так вийшло.

- В першому таймі у вас були великі претензії до арбітра, і ви навіть сказали, що треба запрошувати зарубіжних арбітрів. Це були емоції або ваша думка?

- Справа в тому, що ми з колегами під своїм кутом бачимо ситуацію, а арбітри під своїм кутом. Це нормально. Я давно кажу, що нашим арбітрам непогано було б мати постійну практику в чемпіонаті Італії, Іспанії, Франції, Німеччини. Це буде добре для них і для нас.

- Претензії до арбітра у вас є?

- Після гри я подякував йому. У чомусь він не правий, в чомусь я. Я по-своєму бачу гру. В деяких моментах мені здавалося, що немає положення поза грою. Коли виграєш, ці помилки не так помітні, коли програєш - вони очевидні. Якщо є взаємоповага і взаємна робота на український футбол, то все буде йти під іншим кутом.

- Ви приїхали на гру сьогодні на поїзді. Суперник трохи недооцінив вас, знаючи про це?

- Я не думаю. Мій колега Роман Санжар - молодий, але дуже серйозний тренер, який аналітично підходить до кожного матчу. Я це бачу з побудови гри «Олімпіка». Недооцінки бути не може. Справа в тому, що у нас Шацьких три тижні хворіє, Качарабу тільки в Києві зустріли, а Акакпо з іншого континенту прилетів і на тренуваннях я його не бачив.

- Тим не менш, ваша команда виглядала досить добре.

- Коли тримаєш м'яч, працювати легше. Ми просили, щоб м'яч краще контролювався. Я задоволений, як Герасим'юк з Аруною сьогодні виконували цю роботу. Від них йшов конструктив і було легше грати. Сьогодні день народження у Тудосе і хлопці дуже хотіли його привітати. Хороша атмосфера в роздягальні, Олександр Шуфрич зайшов і привітав.

- Про премії говорив?

- За премії нічого не говорив. Нам було б непогано, якби вчасно платили зарплату. Емоції дуже хороші. Я знаю, як хлопці вміють грати Ми і з «Металістом» добре грали.

- Ви говорили, що хтось зачарував ворота суперників Говерли. Ви вже знайшли рецепт?

- Якісно працювати на тренуваннях, набратися терпіння, а Господь все бачить. Він нам усім допомагає. Важливо, щоб уболівальникам сподобався футбол, і команди грали в футбол.

Football.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp