Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Грозний вербує дитячих тренерів України

23 червня 2014 р., 12:03

"Ми з задоволенням дамо їм шанс, як колись я дав шанс Олегу Гусєву" - Грозний.

Головний тренер «Говерли» В'ячеслав Грозний прокоментував інформацію про можливий відхід з ужгородського клубу.

«Я не збираюся залишати Говерлу. Я вже зустрічався з Нестором Шуфричем, і в понеділок будемо зустрічатися знову, щоб визначитися, яким чином ми будемо вирішувати питання життєзабезпечення команди, в тому числі графік погашення заборгованості.

Скажу ще раз - якби не сім'я Шуфричів, то професійного футболу на Закарпатті не було б. Там є й інші люди з грошима, але ніхто, крім Шуфричів, ні одну гривню на Говерлу не вклав.

Кого з молодих хлопців відкрию в новому сезоні? У минулому сезоні, думаю, всі були задоволені Віталієм Буяльським, який і в молодіжній збірній себе добре проявив. Користуючись нагодою, звертаюся до всіх дитячих тренерів України, щоб привозили в Говерлу талановитих хлопців. Ми з задоволенням дамо їм шанс, як колись я дав шанс Олегу Гусєву. Важливо, щоб вони хотіли грати, була швидкість і техніка, а далі розберемося», - наводить слова Грозного Best Soccer з посиланням на радіо «Аристократи».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp