Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівський ГК «Медве» відстоюватиме свій минулорічний титул чемпіона

8 квітня 2015 р., 21:01

Змаггання відбудуться 17-19 квітня.

Вже стало традицією проводити фінальні тури всеукраїнських першостей з гандболу на «Срібній Землі», тому чоловічі змагання також з радістю прийме гостинний Ужгород.

 

З 17 по19 квітня в спортивному комплексі «Юність» пройде заключний тур чемпіонату України серед чоловічих команд Вищої Ліги західноукраїнської гандбольної регіональної ліги «Карпатська ліга».

На протязі сезону вісім колективів із західної України боролись за головний трофей змагань, і тепер, як і минулого року, в Ужгороді відбудеться фінальний тур, після якого пройде урочисте нагородження переможців.

Щодо самого турніру, то створений він був минулого року Губальом Олександром та Людовіком Олександром, які вже цього сезону змогли присвоїти змаганням ранг Вищої Ліги чемпіонату України. Головною метою змагань є популяризація чоловічого гандболу в західній Україні та дати змогу аматорським та ветеранським командам прославляти гандбольні традиції своїх регіонів.

Згадуючи минулий сезон, то трійка призерів була така:
1місце — ГК «Медве», Берегове
2місце — ГК «КДЮСШ-ЛДУФК-Політехнік», Львів
3місце — ГК «Карпати», Збірна Закарпатської області

Одразу обидві закарпатські команди змогли пробитися в лідери змагань, проте цього сезону все набагато цікавіше.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp