Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вчора на Берегівщині був особливий футбол

4 серпня 2014 р., 09:03

Як пройшов футбольний бій у краї?

Вчорашня гра для берегівчан носила особливий характер. В першу чергу — це відповідь на перший матч, де яношівські футболісти обіграли наших — 5:0. По-друге, перемога в цьому матчі достроково залишить ФК «Берегово» на першому місті.

03.08.2014, місто Берегово, стадіон «Дружба», 1000 глядачів
ФК «Берегово» — ФК «Яноші» — 2:1 (юнаки: 2:0)
Арбітр: Сергій Гецко
Асистенти: Йосип Міндак, Віктор Феденишинець
Берегово: Гецко, Шаркезі (Улинець, 75 хв.), Сливка, Лобацевич, В. Маргітич (Мікец, 70), Предчук, Цібло (Сегляник, 70 хв.), Лоовш (Вереш, 90+2), Гичка, Могачек (Міщенко, 46, Пал, 90+1), Дудінскі (Тар, 70)
Заміна: Бенце, Ю. Маргітич
Головний тренер: Людвіг Тар
Голи: 1:0 Сергій Гичка — 34 хв., 1:1 Василь Луца — 52 хв., 2:1 Іван Сливка — 70 хв. (пенальті)

Основний склад перед матчем порадував юнацький, який здобув впевнену перемогу над своїми однолітками – 2:0. У головного тренера Людвіга Тара перед грою було над чим подумати. Продовжує відновлюватися після травми Гейзо Пал. Костянтин Бондарс до сих пір травмований. Алекс Деяк та Бейло Боднар в цьому матчі також не змогли взяти участі в грі. Відсутній через проблеми зі здоров’ям Томаш Поневач. Проте можна було зазначити, що до складу команди повернувся Микола Міщенко. Після травми спини вже у строю був Юрій Сегляник. Але з перших хвилин головний тренер їх не випустив.

З початку матчу було видно, що боротьби буде багато, а це означало – футбол буде видовищним. Людвіг Тар на гру виставив бойовий склад. Ворота захищав молодий Валентин Гецко. У захисті вже звично діяли Іван Сливка, Михайло Лобацевич, Віталій Маргітич. Ось, що стосується четвертого бека, то ним став Чобо Дудінскі амплуа якого є форвард. У Дудінского задача була одна — працювати персонально з лідером яношівців Василем Луцою. У півзахисті грали Антон Предчук, Іштван Шаркезі, Іштван Цібло та Сергій Гичка. У нападі — Петро Лоовш та Річард Могачек.

Реальні перші моменти почали виникати біля наших воріт, проте захисники завжди були на крок швидше. Слід зазначити, що задум тренера за виключення Василя Луци зіграв вдало. Дихати Луці Дудінскі не давав. Берегівчани намагалися грати більше в комбінаційний футбол. В основному атакували флангами. Кожен момент завершувався навісом у карний майданчик Річарда Бейреша. На 20 хв. гольовий момент не реалізував Петро Лоовш, який головою переправив м’яч у ворота гостей. Однак захисники ФК «Яноші» змогли винести «шкіряну сферу» з лінії воріт. Справжню гольову торсиду господарі створили на 34 хвилині. Віталій Маргітич, отримавши м’яч на правому фланзі, зробив навісну передачу на 30 метрів у карну зону гостей. Там Сергій Гичка переправив головою м’яч у ворота – 1:0. Перший тайм набрав обертів, проте господарі не спромоглися добити суперника.

У другому таймі гості реабілітувалися і з перших хвилин пішли відіграватись. Такий різкий наплив атак спричинив гол Василя Луци на 52 хв. 1:1. Через перебіг подій берегівчани почали діяти обережніше в захисті. Суперник навіть змусив господарів працювати лише на контратаках. Одна з таких змусила гостей порушити правила на Сергію Гичці у карному майданчику. Арбітр матчу впевнено показав на одинадцять метрів. Пенальті забив Іван Сливка – 2:1. Через три хвилини Петро Лоовш не реалізував вихід віч-на-віч. А останні хвилини проходили під високим пресингом гостей. Вони намагалися закінчити атаку голом, проте «шкіряний» відверто не йшов у ворота Валентина Гецка. Після фінального свистка матчу стався прикрий епізод. Один з представників ФК «Яношів» вибіг на поле, та облив головного арбітра Сергія Гецка водою. Проте конфлікт зуміли швидко нейтралізувати.

ФК «Берегово» достроково здобув перше місце у своїй зоні, тож останній матч проти ФК «М. Бийгань» стане простою формальністю.
Результати усіх матчів:
Зона «А»
ФК «Чома» — ФК «Боржава» дорослі -:+, (юнаки -:+)
ФК «Фенікс» Бадалово — ФК «Кідьош» 5:0, (3:1)
ФК «Вари» — ФК «Четфолво» 0:1, (2:1)
Зона «В» ФК «Батьово» — ФК «Запсонь» 1:0, (2:1)
ФК «Берегово» — ФК «Яноші» 2:1, (2:0)
ФК «Попово» — ФК «М. Бийгань» 3:4, (1:2)


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp