Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дитячо-юнацькі змагання з футболу пройдуть на Берегівщині

27 жовтня 2015 р., 08:42

У період осінніх канікул в Берегівському районі буде проведено два дитячо-юнацькі турніри з футболу.

У змаганнях у різних вікових категоріях візьме участь 30 дитячих команд.

На стадіоні ім. Дьордя Борно в селі Яноші та стадіоні «Дружба» в Берегові пройдуть змагання «Кубок Берегвідейка» пам’яті видатного тренера Степана Котори. Організаторами змагань є відділ молоді та спорту Берегівської міської ради та Берегівська міська ДЮСШ. Змагання проводяться в трьох вікових категоріях. У старшій групі беруть участь юнаки 2000–2001 року народження, в середній – 2002–2003 р.н., молодшій – 2005–2006 р.н.

А на стадіоні села Великі Береги відбудеться традиційний футбольний турнір «Talizman – Cup». У цих змаганнях візьмуть участь юнаки 2003–2004 років народження. Організаторами змагань є Берегівська районна федерація футболу та Берегівська районна ДЮСШ.

На ці два турніри в Берегово та Берегівський район приїдуть команди з Угорщини, Києва, Харкова, Чернігова, Борисполя, Івано-Франківська, Рівного та інших міст України й Закарпаття.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp