Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Говерла" та "Іллічівець"зіграли в нічию

10 квітня 2015 р., 16:21

Гра відбулася вчора, 9 квітня.

9 квітня у Мукачеві на стадіоні «Авангард» команди U-21: ужгородська «Говерла» та маріупольський «Іллічівець» закінчили свій матч безгольовою нічиєю.

Обидві команди, вже з перших хвилин, продемонстрували не надто вражаючий футбол. Футболісти обох клубів йшли в атаку нерішуче й малими силами. Зате чоловічої боротьби вони не уникали. Цупка боротьба, і що головне велика кількість грубих фолів.

І все таки, до перемоги була ближча ужгородська команда. Підопічні В’ячеслава Пінковського мали декілька реальних можливостей аби вирвати домашню перемогу. Проте, декілька ударів у виконанні Роберта Гегедоша не знайшли своєї цілі. Також хороші шанси мали два футболісти, що вийшли на заміну: Богдан Павлич та Крістіан Добош, але й вони не змогли відзначитись у воротах знайомого нам Чурілова.

По тайму відіграли Бабенко та Бонь. Обидва не мали особливих труднощів у матчі, але й пригод у своїх воріт, теж не натворили.

Команди, сильнішого не виявили. До кінця матчу на табло продовжували триматися нулі.

Нагадаємо, поєдинок основних команд «Говерли» та «Іллічівця» відбудеться завтра, 10 квітня о 17:00 на ужгородському «Авангарді». Підтримаймо наших футболістів.

U-21 «Говерла» - «Іллічівець» 0:0

«Говерла»: Дмитро Бабенко (Мирослав Бонь, 46), Ігор Коротецький, Лоренцо Шіміч (Крістіан Добош, 78), Станіслав Котьо, Андрій Микитишин (Микола Ількович, 55), Юрій Тома (Богдан Павлич, 67), Євген Добровольський, Михайло Реплюк, Віталій Федорів, Крістіан Сегедій (Олександр Бако, 69), Роберт Гегедош

Тренер: В’ячеслав Пінковський

«Іллічівець»: Олександр Чурілов, Богдан Суходуб, Олексій Сіробаба (Вадим Терехін, 46), Іван Цюпа, Олександр Дехтяренко, Дмитро Скоблов, Олександр Лучик, Микола Шапаренко (Дмитро Чудновець, 90+4), Максим Жичиков (Олег Єременко, 80), Микита Кравченко (Максим Прядун, 68), Владислав Кондрашев (Ігор Биковський, 65)

Тренер: Едуард Хавров

Інформаційний відділ ФК "Говерла"



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp