Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Говерла & Ілічівець: Обмінялись голами і розійшлись миром

14 вересня 2014 р., 19:35

Ужгородським футболістам не вдалось переграти суперника.

Два головні аутсайдери нинішнього сезону у матчі в Дніпропетровську зіграли в результативну нічию - 2:2. У матчі шостого туру чемпіонату України зустрілися два аутсайдери Прем'єр-ліги: "Іллічівець" приймав "Говерлу". Про це повідомляє Сегодня.ua.

У першому таймі команди обмінялися голами: на м'яч Каверіна на 10-й хвилині господарі відповіли точним ударом Тотовицького з пенальті на 38-й хв.

У другому відбулося те ж саме: на гол захисника "Говерли" Тараса Качараби "Іллічівець" відповів знову м'ячем Андрія Тотовицький – правда, вже з гри.

Підсумок матчу – 2:2. Таким чином, "Говерла" (3 очки) та "Іллічівець" (2 очки) залишилися єдиними командами в нинішньому сезоні, які ще не перемагали.

Читайте також: Ужгородські футболісти викликають довіру у 60% вболівальників

Нападаючий "Говерли" Максим Шацьких вийшов у стартовому складі, але забити не зміг. Нагадаємо, що Максима від абсолютного рекорду забитих голів у чемпіонатах України відокремлює один м'яч.

"Іллічівець" – "Говерла" 2:2 (1:1)

Гол: Тотовицький (38, пен), Тотовицький (83) – Каверін (10), Качараба (66)

Жовті картки: Глушицький (37)

Вилучення: Глушицький (89, повторне попередження)


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp