Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенти-історики УжНУ стали науковцями (ФОТО)

3 травня 2015 р., 15:02

Там відбулкася щорічна наукова конференція.

29 квітня на історичному факультеті відбулася щорічна студентська наукова конференція. Напередодні ж захищали курсові роботи студенти 1-4 курсів денного відділення, за підсумками чого й було відібрано найкращі доповіді на форум.

 

Заслуховування найкращих студентських наукових розвідок відбувалося традиційно: відповідно до обраної спеціалізації студентів за кафедрами – історії Стародавнього світу і Середніх віків, нової і новітньої історії та історіографії, історії України.

Участь у студентському науковому форумі брали й викладачі кафедр як керівники секцій: роботу першої модерував доцент Ігор Ліхтей (секретар Катерина Біровчак), другу очолив старший викладач Сергій Ганус (секретар Анжеліка Машкаринець), третю – доцент Василь Міщанин (секретар Віталій Пацан).

Самі ж студенти голосуванням визначили кращі доповіді: з давньої історії та медієвістики з найбільшим інтересом слухали Ярмілу Басараб (ІІ курс), Анну Фединишинець, Даяну Тромболу, Мирослава Ігнатолю та Наталю Химишинець (усі з ІІІ курсу); з тематики нової і новітньої історії та історіографії найкраще виступили Василь Карпов, Анжеліка Машкаринець та Євген Лутак; з історії України – Аліна Попович (І курс), Наталя Белей (ІІ курс) та Павло Голінка (ІV курс).

Студенти-переможці отримали цінні призи у вигляді наукової продукції факультету, яку презентували завідувачі кафедр підрозділу. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp