Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородом пройшлись "греки" і заспівали гімн України (ФОТО)

7 травня 2014 р., 08:22

Таку акцію напередодні святкування факультетського свята – Дня Геродота – влаштували студенти-історики разом зі своїм деканом Володимиром Феничем.

Убравшись у шати стародавніх греків, студенти на чолі з деканом пройшлися урочистою ходою зі свого факультету на пл.Народній до головного корпусу Ужгородського університету. У фойє всі дружно заспівали гімн України.



Володимир Фенич зауважив, що акція була зініційована студентами історичного факультету, а керівництво таку ідею охоче підтримало. Вбрання обрали не випадково: саме зі Стародавньої Греції походять демократичні цінності, свободи і права громадян. 

«На жаль, сьогодні часто забуваємо про ці цінності й нехтуємо ними, – каже Володимир Іванович. – Наша мирна хода свідчить про аполітичність історичного факультету і разом з тим – про його чітку громадянську позицію: ми – за захист свобод і прав людини та громадянина!».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp