Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Берегівщині здали 13 одиниць зброї

3 травня 2015 р., 11:10

У рамках місяця добровільної здачі зброї.

У квітні на території Закарпаття, в тому числі й на Берегівщині, проходив місячник добровільної здачі незареєстрованої зброї, боєприпасів, а також вибухових матеріалів. За цей період жителіБерегівщини добровільно здали в міліцію 13 одиниць зброї та гранату часів Другої світової війни.

Серед зданої громадянами в Берегівський райвідділ міліції зброї - газовий пістолет, 5 одиниць холодної зброї, 7 рушниць та одна граната часів Другої світової війни.

Шестеро громадян вирішили офіційно зареєструвати на себе отриману в спадок від родичів зброю.

А гранату часів війни знайшов у лісовому масиві між селами Гать та ЯношіБерегівського району турист із Донеччини, який прогулювався лісом. Усвідомлюючи небезпечність знахідки, чоловік повідомив про цей факт у міліцію.


- 3гідно чинного законодавства, від кримінальної відповідальності звільняється особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої,- каже т.в.о. начальника міліції Берегіщини підполковник Володимир Сакалош.

Інформація Берегівського РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp