Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівські правоохоронці розшукали крадія плодових дерев

4 травня 2015 р., 12:42

Ним виявився злочинець з досвідом

Раніше судимий мукачівець із земельної ділянки у с.Березинка Мукачівського району викрав 60 плодових дерев, вартістю близько 15 тисяч гривень. Сховавши їх у лісі, хлопець мав намір їх продати, однак завадили правоохоронці. 

Із заявою про крадіжку плодових дерев: яблунь, абрикос, слив, груш, персиків звернувся мешканець с.Березинка Мукачівського району. Чоловік повідомив, що молоді деревцята посадив два роки тому, тож вони були невеликими. На початку березня востаннє був на ділянці, тоді всі дерева були на місці. А через місяць виявив їх зникнення. 

На місці події оперативники карного розшуку разом із власником виявили сліди від гужового транспорту, тобто зловмисник на конях вивозив дерева. За кілька днів правоохоронці вийшли на слід крадія. Ним виявися 21-річний раніше судимий мешканець м.Мукачева. Хлопець неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності і 4 роки відбував покарання у місцях позбавлення волі. 

На цей раз, як розповів затриманий, на ділянці, яка не охороняється, побачив молоді деревцята. Тож вирішив їх викрасти, а згодом продати на ринку. Проте правоохоронці розшукали крадія і дерева, які той сховав у лісі. 

За даним фактом слідчий Мукачівського міського відділу відкрив кримінальне провадження за част.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Покарання підозрюваному призначить суд. 
Інформація Мукачівського МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp