Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Міжгірщині зариблювали водойми (ФОТО)

5 травня 2015 р., 12:01

До акції долучилися і працівники НПП "Синевир".

Працівники Національного природного парку «Синевир» днями долучилися до масштабної акції із зариблення водойм Міжгірського району. В рамках кампанії було випущено у річки району 40 тисяч мальків форелі струмкової. Близько 6,5 тис. мальків завдяки працівникам природоохоронної установи Василю Іванишу, Василю Сятині та Ярославу Бундзяку потрапили до річки Теребля, яка протікає на території НПП «Синевир».

 

Організатори акції – Федерація риболовного спорту на Закарпатті, природоохоронна організація «Головатиця» та ГУ «Закарпатдержрибоохорона», до дії залучили також приватних підприємців та риболовів-ентузіастів району.

Гірські річки району з прохолодною та чистою водою, багатою на кисень є ідеальним середовищем для поширення форелі струмкової (струга), яка знаходиться на межі зникнення. Відтак, основна мета акції, яка проводиться вже п’ятий рік поспіль – зарибнити верховинські річки особливо цінним видом родини лососевих.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp