Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Найпопулярніші способи "намахати" мукачівця - рейтинг шахраїв

8 травня 2015 р., 15:09

З початку року правоохоронці розглянули 140 заяв на дії шахраїв

Жертвами Інтернет-шахраїв та телефонних аферистів стали вже понад 60 довірливих мукачівців. З початку року правоохоронці міськвідділу розглянули вже 140 заяв щодо афер стосовно мешканців м.Мукачева та Мукачівського району. Фігурують суми до 15000 гривень.

Із заявою про шахрайство до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернулась 53-річна жінка. Мукачівка розповіла, що громадянин К. під приводом продажу колекційної ляльки виманив від неї 9000 гривень. Гроші жінка перерахувала через термінал банку на рахунок шахрая. Однак ні ляльки, ні грошей жінка так і не отримала. А зв`язок із шахраєм зник…

Найчастіше аферисти ошукують мукачівців через сайти купівлі-продажу товарів. Протягом січня-квітня цього року, замовляючи комп`ютерну техніку, запчастини до автомобілів, одяг та інший товар, довірливі мукачівці перераховували на рахунки аферистів від 1 до 15 тисяч гривень.

Більше 20 мукачівців постраждали від телефонних шахраїв. Ті представлялись співробітником банку, уточнювали реквізити чи інші дані банківських рахунків, зарплатних або кредитних карток. В результаті з рахунків мукачівців зникали всі гроші, - інформує Мукачівський МВ УМВС.

За всіма фактами проводяться перевірки. Відомості про правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння даних злочинів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp