Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль - про працевлаштування демобілізованих учасників АТО

13 травня 2015 р., 14:41

цьому приділяють особливу увагу.

Про це Василь Губаль написав на сторінці "Фейсбук":

Відвідуючи цікаву подію, присвячену професійно-технічній освіті і працевлаштуванню закарпатських випускників, скористався нагодою поспілкуватися з фахівцями обласної служби зайнятості. Перед директором Центру зайнятості Юрієм Фущичем та його колегами наголосив: особлива увага – працевлаштуванню демобілізованих учасників АТО та контролю за збереженням робочого місця тим, хто зараз воює. 

По-перше, виконання закону, який це регламентує – має бути безумовним. По-друге, хлопців, які захищають нас і державу, треба підтримувати всіма способами. на жаль, маємо прикрі сигнали: одне з інвестиційних підприємств розірвало угоду з учасником АТО, котрий зараз на Сході. А завод в Ужгороді припинив виплату заробітної плати військовому, який виконує бойові завдання. Збереження робочого місця для мобілізованого протягом року та виплата зарплати – це вимога закону. 

Такі факти, про які мені повідомили родичі вояків – неприпустимі. Реагую відповідно. А перед службами, у тому числі зайнятості, завдання чіткі – хлопцям максимальна увага та повна підтримка!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp