Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Будинок культури Мукачева звітував різноманітною творчістю (ВІДЕО)

18 травня 2015 р., 15:01

Студія слова стала родзинкою концерту.

Протягом травня триває відбір найкращих творчих колективів серед закладів культури і мистецтва Мукачева до звітного концерту міста, який відбудеться 22 травня. На розсуд журі творчі здобутки різних жанрів представили колективи міського Будинку культури.

Циркові номери, хореографічні постановки, вокальні композиції – артисти міського Будинку культури підсумували творчу діяльність. На сцені драмтеатру представили свої мистецькі досягнення учасники 9 творчих колективів різних жанрів та вікових категорій – від 5 до 65 років. Більше 20 виступів концертної програми Будинку культури оцінювали журі. 8 фахівців – кожен у своєму жанрі – відзначили найкращих виконавців, які виступатимуть на міському звітному концерті мистецьких закладів Мукачева 22 травня. 

 Родзинкою концертної програми стали постановки циркової студії, до слова, єдиної в Мукачеві. У номерах як наймолодші, так і зрілі артисти показали акробатичні трюки, пластику, гнучкість, жонглювання на велосипедах. Постановки циркачів журі вразили найбільше. В одній програмі показати всі творчі здобутки дітей неможливо, запевняють організатори. Але без патріотизму обійтися на цьогорічному концерті не змогли. Звання зразкових та народних вкотре підтвердили творчі колективи міського Будинку культури. Організатори запевняють: такий результат отримали завдяки тому, що керівники студій – професіонали і кожен знаходиться на своєму місці. Кажуть, ідей багато і є що показати глядачеві, якого вважають головним журі.




М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp