Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

12 років у в’язниці мукачівця не перевиховали

20 травня 2015 р., 12:35

Його "виховання" вистачило тільки на рік

До дільничного інспектора мукачівської міліції Михайла Зіденика звернувся директор фермерського господарства з села Великі Лучки Мукачівського району. Фермер поскаржився, що його колишній працівник відкрито викрав із поля в селі робочий інвентар та електрообладнання фермерського господарства вартістю близько 2000 гривень.

Михайло Зіденик разом із головою місцевого громадського формування Іваном Зозулею негайно виїхали на місце події. На полі вони побачили злодія. Той став втікати, але його наздогнали. Крадене добро знайшли неподалік у канаві, - інформує Мукачівський МВ УМВС.

Злочинцем виявився добре знайомий міліції 38-річний житель Лучок. Він уже мав проблеми з законом, «відсидівши» свого часу 12 років у тюрмі. Торік звільнився з місць позбавлення волі, влаштувався на роботу до місцевого фермера. Та працював неохоче, часто приходив на роботу п’яний. А тепер ще й зазіхнув на чуже добро.

За даним фактом слідчий Мукачівського міськвідділу міліції розпочав розслідування за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж).




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp