Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Одна телефонна розмова залишила закарпатку без грошей

4 червня 2015 р., 11:41

3500 гривень зникли з рахунку закарпатки вмить

З банківської картки жительки села Ільниця Іршавського району невідомий шахрай, котрий назвався оператором компанії мобільногозв′язку, зняв 3500 гривень. Шахрая розшукує міліція.

В Іршавський райвідділ міліції звернулась із заявою 36-річна жителька селаІльниця. Заявниця повідомила про те, що з її зарплатної та кредитної картки зникло 3500 гривень.

Жінка розповіла, що їй зателефонував на мобільний із прихованого номера невідомий чоловік, який назвався оператором компанії мобільного зв′язку. Чоловік сказав, що в жінки заблоковано мобільний телефон і попросив її назвати… останні номери, на які вона телефонувала. Жінка, не підозрюючи біди, повідомила дану інформацію, а далі виявила, що з її двох банківських карток зникли всі наявні гроші…

Потерпіла звернулась із заявою до правоохоронців. Даний факт внесено до Єдиного обліку за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Шахрая розшукують правоохоронці і вкотре радять громадянам бути обережними. Адже шахраї придумують щоразу нові способи видурювання грошей.

Інформація Іршавського РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp