Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські держохоронці життя врятували, але потерпілий досі не може ходити

9 червня 2015 р., 09:11

ДСО про 5 місяців роботи

Підбиваючи підсумки роботи за перші 5 місяців року, начальник відділу технічної служби УДСО при УМВС України в Закарпатській області Андрій Алексик розповів журналістам про резонансні затримання

- Цей рік розпочався не тільки з крадіжок, а й з розбійних нападів. Усім відома ситуація в селі Сторожниця, коли невідомі катували батька в присутності дитини. Тоді молоду сім'ю врятувала «тривожна кнопка» ДСО. Злочинців затримано на місці скоєння злочину. Тривають судові процеси. З яких відбулося вже два. Та, як не прикро, постраждалий так досі і не ходить, - каже Андрій Алексик.

- Власне, це не єдиний розбійний напад у 2015 році,- продовжує начальник ВТС. - В одному з магазинів продавчині довелось на власному досвіді пережити ситуацію, часто продемонстровану в кіно: коли двоє невідомих у масках, погрожуючи ножем, вимагали гроші з каси. На щастя в цьому випадку ніхто не постраждав, ну, звичайно, крім злочинців – їх впіймали міліціонери охорони і доставили у відділок.

- Випадок, що вкотре доводить майстерність правопорушників, стався під час Великодніх свят. Чоловік наважився грабувати ювелірний магазин, використовуючи пристрій для різання металу та радіостанцію, за допомогою якої мав на меті відстежити приїзд правоохоронців. Та й тут не вдалось - бійці ДСО вчасно прибули на місце злочину.

У всіх цих випадках, потерпілих врятували міліціонери охорони.

Андрій Алексик зауважив, що жителям варто серйозно задуматись про охорону свого майна. Адже всім відоме народне прислів’я «Береженого і Бог береже».



УДСО при УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp