Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На кордоні затримали закарпатця, якого підозрюють у катуванні

22 липня 2015 р., 17:55

Чоловік намагався виїхати за кордон

На контрольно-пропускному пункті міліції в селі Лазещина Рахівського району міліціонери затримали автомобіль «Деу-Ланос». У ньому перебував чоловік, якого розшукують за викрадення і катування людини.

В машині перебували двоє чоловіків, мешканці Запоріжжя та Рівного. Сам автомобіль «Деу Ланос» перебуває в інформаційно-пошуковій базі МВС України.

В ході перевірки даних осіб було встановлено, що відносно мешканця Запоріжжя діє постанова Маріупольського суду щодо його затримання.

Як виявилося, даний громадянин є уродженцем Рахівського району і вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності. А тепер він підозрюється у вчиненні особливо тажких злочинів, передбачених ст.127 (Катування) та ст.147 (Захоплення заручників) Кримінального кодексу України.

У ході обшуку автомобіля було виявлено 5 мобільних телефонів без ІМЕІ-кодів, пакунки з білою речовиною невідомого походження, які направлено на експертизу.

Підозрюваного етаповано до Маріупольського міського управління ГУМВС України в Донецькій області. Інший фігурант справи допитаний та відпущений.

- Кожна особа, в діях якої є склад злочину, повинна понести кримінальну відповідальність, - коментує подію начальник Рахівського райвідділу міліції Людвіг Файт. - На таких прикладах суспільство переконується, що принцип невідворотності кримінальної відповідальності діє.

Рахівський РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp