Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород ярмаркує: вина, бринзи та сувенірів вдосталь, а от мед знайти важко (Фото)

15 серпня 2015 р., 20:56

Хоч це і "Медовий Спас", але що ж то за закарпатський ярмарок без бограчу, вина та безліч сувенірів

В обланому центрі вже другий день поспіль триває фестиваль-ярмарок «Медовий Спас». Участь у фестивалі беруть більше сотні учасників. Попри те, що «Медовий Спас» - це фестиваль меду та продуктів з нього, участь у заході беруть лише близько десятка пасічників. Левову частку продуктів, які продають на ярмарку, складають вино, бринза, вироби з дерева та вовни, вишиванки, прикраси для волосся та інший крам. Мед ж просто губиться поміж цими товарами.

«Мед на фестивалі важко знайти і він дуже дорогий. Минулого року його можна було придбати за набагато нижчу ціну», - скаржаться відвідувачі заходу.

Нарікають і на асортимент товарів.

«Знову це вино, сир, який стоїть у сорокаградусну спеку без холодильників, вічні шашлики та бограчі. Коли вже в Ужгороді пройде хоч один нормальний фестиваль без усього цього?», - кажуть ужгородці.

Проте гості міста дуже задоволені і святом, і його наповненістю.

«Нам дуже подобається. Можна подивитись на виступи місцевих колективів, купити меду, скуштувати закарпатського вина і сиру. А ще можна придбати вовняні вироби, які у нас є рідкістю», - поділилися враженнями з "Голосом Карпат" туристи з Харкова.

Триватиме фестиваль до неділі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp