Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Забавки на вулиці закінчилися для дитини на лікарняному ліжку (ФОТО)

16 серпня 2015 р., 13:02

4-річну ромку збив водій "дев’ятки".

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав Мирослав Горват:

 

Вчора близько 17:30 години у ромському поселенні по вулиці Гранітній в Ужгороді трапилася ДТП за участю дитини. У цей час група ромських дітей гралися на вулиці. Тоді ж водій «дев’ятки» їхав в сторону об’їзної дороги і на швидкості зачепив одну дитину – чотирирічну Ольгу. Батько бачив на своїх очах, як його дитину збиває автомобіль. Сам водій з місця пригоди втік.
Місцевий житель одразу відвіз потерпілу до лікарні на БАМі, де лікарі діагностували у дівчинки струс головного мозку та забій печінки.
Також одразу викликали і міліцію на місце ДТП. Завдяки оперативно-розшуковим заходам, міліціонерам вдалося буквально за півгодини встановити особу водія, який повністю визнав свою провину і погодився усі витрати по лікуванню дитини взяти на себе. За це подяка міліціонерам!

Від себе додам, що проблема безпеки дорожнього руху по вулиці Гранітній на тій його ділянці, де є хороше дорожнє полотно є дуже гострою. Тут час від часу трапляються аварії, адже тротуарів нема як таких.
Ще більше року тому наше «Об’єднання ромів Ужгорода» зверталося до міської влади Ужгорода з проханням встановити дорожні знаки обмеження швидкості по вулиці Гранітній.
Тоді ця ініціатива була підтримана і погоджена на виконкомі, але знак не встановлений і досі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp