Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські патріоти - про знущання над пам’ятником Шандора

20 серпня 2015 р., 14:21

Ось, що вони думають з цього приводу

В Ужгороді стався черговий ганебний вчинок, з метою приниження угорського народу – вандали понищили пам’ятник відомому угорському поету та громадсько-політичному діячу Шандору Петефі.

Вважаємо, що це не є звичайним хуліганством, а цілеспрямованою акцією вандалізму, бо ця подія сталася напередодні Дня угорської державності.

Ми впевнені, що це скоїли не закарпатці, а заїжджі провокатори з фашистським ухилом. Багатонаціональне Закарпаття шанує представників всіх національностей і ми, патріоти Закарпаття, знаємо, що угорське населення нашого краю тут шановане. Угорці є корінним населенням Закарпаття, які проживають тут понад 8 століть, і внесли в його соціально-економічний та культурний розвиток величезний внесок.

Ми сподіваємося, що правоохоронці знайдуть і покарають винних в акті вандалізму.

Толерантне до всіх національностей Закарпаття не допустить роздмухування національної непримиренності та розбрату і дасть відсіч всім ультранаціоналістичним відморозкам.

Ми закарпатці і гордимося цим!

Організація КРОТОН

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp