Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці "під мухою" створюють аварії на скутерах

27 серпня 2015 р., 09:01

Останнім часом таких ДТП у краї побільшало...

В краї побільшало автопригод за участю мотоциклістів. Лише в серпні маємо 10 таких ДТП, в яких одна людина загинула та 11 травмувалося. Часто аварії скоюють водії мотоциклів і скутерів, які не мають водійського посвідчення, номерних знаків на мотоциклах, та ще й перебувають в стані алкогольного сп′яніння.

За неповний серпень на автодорогах області сталося 9 дорожньо-транспортних пригод за участю мотоциклів, у яких одна людина загинула та 11 травмувалося.

Зокрема, серед ночі 26 серпня в смт.Дубове Тячівського району зіткнулися мотоцикл, за кермом якого перебував 19-річний житель цього села, із велосипедом, яким їхав 51-річний односелець. В лікарні опинились обидва водії транспортних засобів і 15-річний пасажир мотоцикла. Найважчий стан велосипедиста і неповнолітнього, вони перебувають в реанімації.

21 серпня пізно ввечері 30-річний водій автомобіля «КІА-Спортеж» їхав додому по автодорозі «Долина-Хуст» в смт.Міжгіря. Позаду нього рухався на мотоциклі марки «Вайпер» 17-річний юнак. Водій джипа раптом почав здійснювати розворот. Юний водій мотоцикла, не вибравши безпечної дистанції, допустив зіткнення з автомобілем. На щастя, юнак зазнав незначних травм та після надання першої медичної допомоги був відпущений додому.

19 серпня в Мукачівському й Тячівському районах трапилися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю мопеда та скутера, в яких 4 людей травмувалося. В чинадієвській ДТП 19-річні водій та пасажир опинилися в травматології Мукачівської ЦРЛ. В смт.Дубове Тячівського району 54-річна жінка, керуючи скутером, не впоралась з керуванням і впала на землю разом із чоловіком-пасажиром. Подружжя опинилося в травматологічному відділенні Тячівської районної лікарні.

Ввечері 9 серпня в с.Бедевля Тячівського району на сільській дорозі не розминулися джип «Мазда» із мотоциклом «Сузукі». Винуватцем зіткнення був водій «Мазди», котрий несподівано пішов на розворот. Під час цього маневру в машину врізався мотоцикліст. З переломом ноги юнак опинився в лікарні, а обидва транспортні засоби – на штрафмайданчику міліції.

Часто на мотоциклах і скутерах травмуються неповнолітні, які не мають досвіду керування і навіть водійських прав. Тож Державтоінспекція Закарпаття звертається до батьків неповнолітніх любителів «залізних коней» з проханням контролювати своїх дітей. Аби ті не сідали за кермо без водійських документів та знань Правил дорожнього руху та не маючи повноцінного досвіду керування мотоциклом.

Шановні батьки! Подбайте про здоров’я та безпеку своїх дітей на дорозі.

Інформація УДАІ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp