Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині відбувся наймасштабніший спортивний фестиваль року (Фото)

16 вересня 2015 р., 21:07

Усі учасники просили проводити такі заходи якомога частіше

12 та 13 вересня на Тячівщині в селі Терново відбувся один з наймасштабніших спортивних фестивалів Закарпаття XS PLAY.

Змагання відбулися за сприяння Тячівської райдержадміністрації, ГО «Sport-Club» «Mustang» та головного спонсора XS Power Drink. Ідейним організатором виступив Тарас Шкорка один із засновників спортивного клубу «Mustang».

Під час фестивалю проведено турнір з велосипедного, мотоциклетного та квадроциклетного видів спорту. Також організована виставка позашляховиків 4*4.

Разом із молоддю району спортивне свято відвідали поважні гості, зокрема голова райдержадміністрації Василь Дем’янчук, завідувач сектору молоді та спорту державної адміністрації Василь Герчак та Попелюк Михайло - людина яка відродила багатоденні мотоциклетні перегони (ендуро) в Україні та являється суддею національної категорії.

Василь Юрійович привітав всіх учасників з днем фізичної культури та спорту побажав хороших заїздів, перемог та досягнень в спортивній кар'єрі .

Під час фестивалю для дітей було організовано чимало розважальних заходів: спортивні конкурси, боді-арт, флеш-моб кидання красками та ін.

Особливо хочеться відмітити, що діти дістали багато позитивних емоцій і приємних вражень, адже на Тячівщині такі спортивні змагання проходять не часто.

Змагання пройшли на належному організаційному рівні всі спортсмени отримали максимум позитивних емоцій, попросили такі заходи проводити частіше.

В рамках церемонії нагородження Василь Дем'янчук та Василь Герчак відзначив призерів та переможців медалями та грамотами Тячівської райдержадміністрації.


Тячівська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp