Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Володимир Чубірко: «Закарпаття потребує соціально відповідальних інвесторів»

17 вересня 2015 р., 08:21

Це питання порушили на нараді.

Голова обласної ради Володимир Чубірко провів нараду за участю Часлівецього сільської голови Марії Рояк, Великогеєвецького сільської голи Палми Калман-Сюч та директора ПАТ «Тисагаз» Михайла Вуксти. 

Наразі компанії «Тисагаз» належать чотири газові ліцензії в області: на Русько- Комарівському, Станівському, Королевському газових родовищах і в Ужгородському розвідувальному блоці. В ході зустрічі йшлося про намір компанії збільшити розробку родовищ на Закарпатті. Володимир Чубірко пропонував інвесторам долучитися до соціальної роботи у разі того, якщо вони планують збільшити видобуток закарпатського газу. На минулому пленарному засіданні сесії облради підприємству погодили клопотання щодо надання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування вуглеводнів Ужгородського родовища. 

За ініціативи Володимира Чубірка підприємство виділить 200 тисяч гривень на ремонт доріг в населених пунктах Ужгородщини. Так, 38 тисяч виділять на ремонт вулиці Головної в с. В. Геїівці, 61 тисяч на ремонт вулиці Е. Ференці в с. Великі Геївці та 100 тисяч на ремонт вулиці Сентмігалі в с. Часлівці. «Такі інвестори й потрібні Закарпаття. Соціальна відповідальність бізнесу в такий непростий час – знаковий крок. Ми сподіваємося, що співпраця з інвесторами й надалі продовжуватиметься», – зазначив керівник ради. 

Прес-служба облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp