Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді стартує турнір з боксу

20 вересня 2015 р., 09:58

Змагатимуться спортсмени в ПАДІЮНі.

20 вересня в Ужгороді відкривається турнір серед боксерських команд міст України.

Організовує та проводить турнір Ужгородська Федерація Боксу. Напередодні змагань ми поспілкувалися з Президентом Федерації – Степаном Молнаром, завдяки невпинній праці якого вдалося підняти бокс у місті на дійсно високий рівень.

"Такий захід проводиться нами вже не вперше. Впевнений, що ця традиція матиме продовження. Адже бачу, що проведення такого роду заходів дійсно потрібне та має популярність серед спортсменів.

Розвиток боксу в Ужгороді розпочався саме з нашої Федерації. Я сам з дитинства займаюся спортом, а тому розумію, наскільки необхідно дітям розвиватися фізично. І бачив, що вони дійсно прагнуть займатися спортом. Лише була істотна проблема: роками бокс був досить занедбаним видом спорту на Закарпатті. Тож довелося створити Федерацію, підібрати професійних тренерів, залучити фінансування. Завдяки цьому рівень підготовки наших спортсменів значно підвищився. Вони вже зараз беруть участь у змаганнях як місцевого значення, так і на міжнародній арені. З гордістю визнаю, що діти, які займаються у нас, дуже талановиті, цілеспрямовані, активні. Доказом цьому служить кількість здобутих ними призових місць.

Нещодавно нам вдалося отримати в оренду приміщення, яке буде використовуватися в якості залу для занять боксом. Наразі там ведуться ремонтні роботи, і вже зовсім скоро діти зможуть займатися у спеціально обладнаному приміщенні, яке відповідатиме всім сучасним вимогам професійного спорту. Будемо виховувати справжніх майстрів спорту!

Що стосується турніру, то такі заходи необхідно проводити як початок спортивної кар’єри для тих, хто прагне і надалі розвиватися у боксі. Щоб діти впевнено почувалися на змаганнях, щоб вчилися виступати на публіці та обов’язково виходили на всеукраїнський рівень. Всім учасникам турніру побажаю вдачі, впевненості в своїх силах, подальшого розвитку в спорті та, звичайно, перемог!

Місце проведення – м. Ужгород, ПАДІЮН

Початок о 10.00.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp