Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Юного закарпатського боксера відзначили на всеукраїнському турнірі

9 листопада 2015 р., 17:18

Михайло, випробував свої сили у ваговій категорій 28 кг, серед боксерів 2004-2005 року народження. За підрахунками очок юний іршавчанин посів перше місце.

«Юний іршавчанин, який взяв участь у змаганнях неодноразово приносив перемогу у рідне Закарпаття, зокрема, у рідну Іршаву. Михайло Лелітка, це боксер, який готовий виривати й виборювати перемогу», - так про свого вихованця розповідає Іван Ковач, тренер з боксу, який, не перший рік з маленьких хлопців робить справжніх бійців. 

Пізніше, за спостереженням суддів, Михайла Лелітку ДЮСШ «Колос» з міста Іршава було визнано одним з кращих боксерів турніру та відповідно нагороджено призом за волю до перемоги.

До трійки кращих боксерів турніру також увійшли Мічуда Андрій СК «Старт Файт» з міста Києва, який отримав приз за техніко-тактичну майстерність та Маладан Максим ГО «Федерація боксу Одеської області», який отримав приз за спортивну майстерність. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp