Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як у Іршаві День Миру відзначали

21 вересня 2015 р., 16:42

Урочистості відбулися сьогодні, 21 вересня

Сьогодні, 21 вересня, в Іршаві пройшла акція приурочена Міжнародному Дню миру. Ця дата була встановлена резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 7 вересня 2001 року.


 

Мирне життя, спокійні ночі та дні – це найбільше бажання для кожного українця. У час неоголошеної війни, яка забирає найцінніше, малесенькі сердечка юних іршавчан об’єднуються і щиро просять у Бога миру на своїй землі. Майже дві сотні дітей сьогодні зібралися на центральній площі міста. Свої найзаповітніші мрії діти висловили у піснях, віршах і малюнках.

Малята також писали листи на аркушах у формі голуба, що є основним символом миру. Як наголосила ведуча, організатор заходу, Віра Глушко, ці листи та фото із сьогоднішньої акції будуть відіслані до Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй.
Зі святом присутніх привітав міський голова Степан Бобик. Він подякував організаторам заходу – колективу РБДТ, учням та вчителям міських шкіл, а також українським солдатам, учасникам АТО. Адже це люди, які нас захищають на східних кордонах України, які ризикуючи власним життям докладають неймовірних зусиль для того, щоб усі діти України росли у мирній державі, ніколи не чули вибухів і пострілів, аби кожен день їхнього дитинства був наповнений радістю і добром. Вони заслуговують на шану та подяку. Ці слова адресував і до присутнього на святі Михайла Боднаря, добровольця, учасника АТО, голову Іршавської районної ГО «Захисники рідної Вітчизни», якого і запросив до слова.
Насамкінець на згадку про сьогоднішню зустріч дітки фотографувалися із організаторами та паном Михайлом.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp