Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець знову підкорював відоме таннцювальне шоу (ФОТО, ВІДЕО)

27 вересня 2015 р., 10:01

17-річний юнак - серед улюбленців Влада Ями.

17-річний берегівчанин Влад Махновський вдруге взяв участь у популярному всеукраїнському шоу «Танцюють всі» (8 сезон), що транслюється на каналі «СТБ».

 

Варто зазначити, що один із суддів талант-шоу, Влад Яма, одразу ж упізнав свого яскравого прихильника.

Влад Махновський цього разу станцював контемп під композицію Олександра Понамарьова «Я вдома», присвячений мамі.

Під час виступу суддя шоу український хореограф Тетяна Денисова висловлювала деякі зауваження щодо недосконалості танцю 17-річного Влада та його сценічного одягу (вишиванки з шортами).

 

Та попри хвилювання та несхвальні відгуки Тетяни Денисової, кумир та водночас тезка Влада Махновського, зірка українського шоу-бізнесу Влад Яма дав юному танцівнику шанс виступити на відбірковому етапі «Хореографія». Також Влад Яма наголосив, що бачить у берегівчанину велику преспективу в танцювальній сфері та порадив хлопцю працювати над собою. До речі, наразі Влад Махновський навчається у Львівському державному училищі культури та мистецтв.

Вже на «Хореографії» недосвідчений Влад Махновський не зміг впоратися із завданням та не пройшов далі. Як зазначив Влад Яма, хлопець не доріс до серйозної хореографії, не за віком, а за своїм рівнем. «Проте ти знаєш, куди рухатися і щось мені підказує, що ми щезустрінемося», — сказав Яма. Сам Влад Махновський не засмутився і пообіцяв знову спробувати підкорити суддів та глядачів талант-шоу «Танцюють всі» вже через рік.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp