Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кольорові метали вивезти із Закарпаття не дали (ФОТО)

1 жовтня 2015 р., 18:02

Фахівці вилучили 23 000 кг мідних сплавів.

Співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Закарпатській області спільно з працівниками Чопського прикордонного загону припинили спробу незаконного вивезення з території України кольорових металів. Зокрема вилучено 23 000 кг мідних сплавів, орієнтовною вартістю 1 млн 700 тис. грн. Комплекс спільних заходів проведений у рамках операції «Рубіж-2015».

 

Так, встановлено, що транзитом через територію України перевозились відходи мідних сплавів з Республіки Білорусь до Німеччини.

При огляді вантажівки в пункті пропуску «Ужгород» було встановлено, що у автомобілі фактично перевозяться мідні сплави, зокрема, мотки бувшої у користуванні проволоки та пластини. Разом з тим, згідно митної декларації, при в’їзді на територію України в пункті пропуску «Доманово» Волинської митниці ДФС вказаним транспортним засобом ввозились мідна руда.

Таким чином, є підстави вважати, що вантаж був підмінений на митній території України з метою ухилення від сплати експортного мита в розмірі 15% від вартості експортованого товару.

Наразі зібрані матеріали скеровано до СУ ФР ГУ ДФС у Закарпатській області для вирішення питання про внесення відомостей про правопорушення до ЄРДР.

Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp