Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські сім'ї запрошують на веселе свято.

3 жовтня 2015 р., 10:01

Стартує воно у парку Підзамковий.

Творча майстерня «Територія дитинства» запрошує всіх ужгородців та гостей міста взяти участь у святковій розважальній програмі для всієї сім’ї.

Творча майстерня «Територія дитинства» запрошує всіх ужгородців та гостей міста взяти участь у святковій розважальній програмі для всієї сім’ї, яку планувалося провести до Дня міста, 26 вересня, однак таки довелося відкласти через дощову погоду. Отож, всіх бажаючих гарно провести суботній день запрошують 3 жовтня у парк "Підзамковий" на 13.00.

Під час програми за допомогою художників та всіх зацікавлених буде створено гігантську картину з панорамою Ужгорода, а також знято короткометражний фільм «Я люблю Ужгород».

У зйомках можуть узяти участь усі охочі, для цього треба вдягнутися в одяг яскравих кольорів (пріоритет – блакитному і жовтому) та прийти на свято в парк «Підзамковий» із хорошим настроєм та посмішкою.

Кількість учасників необмежена – чим більше, тим краще! Станьте частиною історії нашого міста!
Також сім'ями або просто командами із 3-4 осіб запрошують на цікавий квест "Ужгород – моє місто" (бажано, щоб у команді була хоча б одна людина старше 14 років). Переможці квесту отримають дуже цікаві призи!

Родзинкою свята буде веселе шоу хімічних експериментів з улюбленими героями всіх дітей – Фіксиками!

Чекаємо вас 3 жовтня о 13.00 в парку «Підзамковий».

13.00 – створюємо гігантську панораму Ужгорода, де кожен може вписати своє ім’я, додати фото; відеозона «Я люблю Ужгород», реєстрація на квест «Ужгород – моє місто», безкоштовний аквагрим для дітей.
13.30 – старт квесту «Ужгород – моє місто» по території парку, паралельно – зйомка фільму «Я люблю Ужгород»
14.30 – підведення результатів квесту та оголошення переможців
14.40 – веселе шоу експериментів із Фіксіками та дитяча дискотека
15.30 – старт святкової концертно-розважальної програми за участю творчих колективів міста. Під час програми відбудеться флешмоб «Я люблю Ужгород».

Довідки за тел.: (095)715-76-64.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp