Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Із свідків у вбивці: правоохоронці ужгорода розкрили замасковане вбивство

26 квітня 2014 р., 09:35

Тіло невідомого чоловіка на одній із вулиць Ужгорода знайшли вранці перехожі. Вони негайно викликали «швидку», а медики, у свою чергу, зателефонували в міліцію.


На місце події виїхали керівництво та слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Під час проведення пошукових заходів працівники карного розшуку й експерти встановили особу загиблого – 55-річного ужгородця, який займався бродяжництвом та систематично вживав спиртні напої. При огляді тіла небіжчика стражі порядку виявили тілесні ушкодження голови й тіла. За кілька годин результати судово-медичної експертизи показали, що чоловік помер не власною смертю. Тим часом правоохоронці протягом доби розшукали й затримали підозрюваного – 35-річного жителя будинку, біля якого знайшли небіжчика. Варто сказати, що цей чоловік неодноразово потрапляв у поле зору міліції. Лише протягом двох місяців стражі порядку склали стосовно нього два адмінпротоколи. 
Спершу затриманий проходив у справі як основний свідок. Адже саме він викликав «швидку» та міліцію. Чоловік пояснив, нібито вранці вийшов на подвір’я, щоб викинути сміття, і побачив невідомого, який напідпитку йшов дорогою і кілька разів падав на землю. Та цим небилицям оперативники не повірили. Зібравши достатньо незаперечних доказів, молодика перевели зі статусу свідка в підозрюваного. З’ясувалося, що потерпілий та його кривдник були знайомі. Старший товариш, не маючи житла, неодноразово заходив у гості до побратима. Це підтвердили й сусіди, які бачили чоловіків разом. Зрозумівши, що його карта бита, молодик зізнався у скоєнні злочину. Відтак розповів, що два дні тому під час пиятики між ними виникла суперечка. Причину назвати не зміг. Згодом словесна перепалка переросла в бійку, і молодший чоловік люто віддухопелив свого опонента. Бив не жаліючи, куди попало. Коли побачив, що переборщив, то став потерпілого лікувати, даючи йому знеболювальні таблетки. Однак наступного ранку господар виявив у ліжку бездиханне тіло приятеля. Щоб приховати тяжкий злочин, зловмисник виніс його на вулицю та покинув неподалік будинку. Але злякавшись, що його могли побачити, вигадав версію, нібито першим знайшов тіло й викликав допомогу… Наразі за цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. За скоєне зловмиснику «світить» позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Винуватець трагедії заарештований. Розслідування триває, повідомила Діана ДОРОГІЙ з Ужгородського міськвідділу міліції. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp