Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фіналіст "Х-фактора" завітав до Берегова (ФОТО)

17 жовтня 2015 р., 13:06

Він співав і ділився секретами здорового способу життя.

«Шоколадний хлопець» не тільки англійською співав, але й 7 відомих правил здорового способу життя пропагував, зокрема, про вживання екологічно чистої їжі, дотримання режиму дня, заняття фізичними вправами, регулярні медичні обстеження, спілкування з друзями, шкідливість нікотинових, пивних (і не тільки) звичок тощо.

 

Для молодого покоління ці поради й застеження вкрай важливі, адже вони на початку свого життєвого шляху. І хворіти у такі літа – це втратити час на здобуття освіту, спілкування з друзями, досягення мети тощо. Берегівський гість Нікіта Ломакін на власному досвіді показав, яких успіхів досягнув він у свої17 літ.

Отже, із нагоди такої приємної «культурницької» події у актовій залі зібралися учні кількох класів цих двох навчальних закладів, які, до слова, й перемогли у соцмережах під час голосування. Спершу з ними поспілкувалася координатор проекту «Все здорово» Ольга Малиш (на світлині). Вона, зокрема, повідала що у вересні стартував унікальний однойменний проект каналу «1+1», організатором якого є громадський рух «Форум соціальних ініціатив». Його мета – показати молоді, наскільки важливо вести здоровий спосіб життя, аби стати щасливим, успішним, тріумфально перемагати. У залі з цього приводу було навіть проведено своєрідний кастинг «7 правил здорового життя». І хто найкраще відповідав на запитання, той отримував безплатні «квитки» на благодійний концерт у підтримку дітей, хворих на ДЦП (у Берегові такий співочий вечір пройшов у «МАГНУМІ»). А на додачу ще й подарунковий номер журналу «Юная леди" (видання є медіа-партнером проекту) дарували.

До речі, у рамках цього заходу проходить Всеукраїнський концертний тур юного артиста, голос якого прирівнюють до неперевершеного іспанця Хуліо Іглессіаса. Планується об‘їхати100 міст, у20 уже вдалося побувати. Прикордонне Берегово стало першою такою „зупинкою“ на Закарпатті, тож місцева молодь може пишатися, що саме разом із ними дебютував „зірковий“ Нікіта.

Між іншим, призер відомих вокальних проектів свою сольну кар‘єру розпочав ще у2014 році, він є виконавцем власних пісень. А свій перший кліп на пісню „Дай мені сон“ представив спільно з режисерами-постановниками проекту „Хочу до Меладзе“ і брендом La Stori Анни Седокової. Цікаво те, що Нікіта Ломакін народився у Сімферополі, у звичайній кримській сім‘ї. Спочатку соромився своєї зовнішності та смаглявого (шоколадного) кольору шкіри. А потім звикся та зрозумів, що це додає йому особливого шарму. Він хоч і юний, але вже має своїх залицяльниць. Та у цьому плані жити не спішить…

А ще він – ідеальний хлопець, ровесник тих, що сиділи в залі та аплодували йому. Не п‘є, не палить і до наркотиків байдужий, дружить зі спортом, у музиці з малих літ. Веселий, балакучий, красивий! Усього за чотири роки зі звичайного школяра перетворився на успішного молодого артиста-красеня. Повсякчас наголошував, що саме сім правил здорового життя – це і його особисті принципи. Такий режим у юному віці допоміг йому досягнути мрії, а отже – важливі та „правильні“ правила посприяють усім, хто прислухається до порад фіналіста4 сезону „Х-фактора“ з телеканалу 1+1.

А потім ще півгодини „шоколадний“ гість нашого міста роздавав усім бажаючим автографи, спілкувався, фотографувався (див. світлину).

Михайло Папіш


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp