Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті викрити зловмисників допоміг... чотирилапий працівник

19 жовтня 2015 р., 19:04

А сталося це у Минаї...

У неділю в с.Минай неподалік Ужгорода обікрали хату місцевого пенсіонера. Поживою злодіїв стало півдесятка найменувань золотих виробів, а також велосипед. На слід злодіїв вивела розумна міліцейська собака.

Із заявою в Ужгородський райвідділ міліції звернувся пенсіонер із с.МинайУжгородського району. У неділю господар пішов з дому, а кватирки на вікні не зачинив. Цим скористалися невідомі зловмисники й проникли через вікно в дім. Поживою «домушників» стали золоті вироби та велосипед.

В село прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці відразу припустили, що крадіжка – справа рук неповнолітніх, адже дорослий не заліз би у маленьке вікно.

Ці припущення оперів підтвердив кінолог зі службовою собакою. Взявши слід, розумна вівчарка привела міліціонерів у село Галоч, де розташований табір.

Як з′ясувалося, хату минайця «почистили» троє жителів табора віком 13, 14 і 17 років. Найменший підліток заліз у відчинене вікно і впустив досередини старших подільників.


Крадене золото від злодійчуків міліція вилучила. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 ч.3 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення). Правоохоронці перевіряють викриту трійцю смаглявців на причетність до інших злочинів. Слідство у справі триває.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp